vrijdag 10 december 2010

Heerlijk!

In één woord heerlijk was het afgelopen dinsdag 7 december. Weeral kwamen meer dan 30 vrouwen bij elkaar en het was geweldig. Langzaam aan leren we elkaar beter kennen en dat verhoogd natuurlijk de sfeer enorm. Eerst en vooral was er natuurlijk de presentatie van 'onze' nieuwe broeder: de Brother overlock die we mede dankzij de firma van Rooy hebben bemachtigd, nou ja wij, Kathleen in het bijzonder. Er wordt een uitleensysteem uitgewerkt waarbij ieder lid de mogelijkheid krijgt de machine te ontlenen voor een beperkte tijd, maar eerst gaan er twee leden lessen volgen bij Van Rooy.

Natuurlijk werden er weer heel wat creatieve projecten gemaakt en afgerond. Met instructies van Tistemie konden we bloemetjes haken.

Er waren naaipatroontjes voor kerstversieringen en er werden kerstballen gehaakt.


Alles kan en niets moet bij het Leuvens Stiksel, dus waren er ook leden die gewoon verder werkten aan hun eigen creatieve project.


Het geheel werd omlijst met nog een restje Sinterklaas (die Mariadinges zijn verslavend :) en nieuw lid Geraldine trakteerde ons allemaal op heerlijke cupcakes

Al met al weer een geslaagde avond en we hopen dat de nieuwe leden zich snel op hun gemak voelden/zullen voelen.
O ja en kijk even in de zijbalk want daar staan alle data voor begin 2011 inclusief de nieuwe voor de toegevoegde maandagen. Zet ze in je nieuwe agenda en tot gauw!

(met dank aan Ester voor het verslag)

Geen opmerkingen: