vrijdag 24 september 2010

Projectje

Hello ladies,

Vorige editie van het stiksel leek het meer een koffiekransje, maar zelfs dan zijn we eigenlijk wel productief!
Hoezo? Wel, aangezien we toch met een aantal mensen zijn die thuis niet veel aan naaien toe komen, vonden we het wel leuk om elke maand een projectje te doen, zodat je naar huis kan met een afgewerkt stuk.
Dus vanaf oktober starten we ermee!
Deze maand starten we easy peasy met een bloemenbrochke!
Wie graag mee wil doen brengt mee: een aantal bij elkaar passende stofjes, bijpassende draad, eventueel een bijpassend knoopje, een veiligheidsspeldje of zo een echt brochespeldje dat je kan opnaaien en schaar.
Als er iemand een passer kan voorzien?
En voor de broche van polkadotjes moet je even stikken, maar dat kan gerust ook even op elkaars machines, zodat niet iedereen daarvoor zijn machine moet meenemen.
Wij zorgen voor 3 tutorials, namelijk deze van polkadotjes, Mme Zsazsa en pink paper peppermint, we kunnen ze allemaal maken, of als je er graag maar eentje mee wil maken, dan is dat ook prima!
Natuurlijk moet je niet meedoen, iedereen mag zoals altijd zijn eigen ding doen he!
Ik ga ook een demonstratie geven: hoe zet je een blinde rits in, het zou leuk zijn moest er elke maand iemand iets willen demonstreren, dus denk er gerust over na voor het stiksel van november.
Tot binnenkort!
Vicky

woensdag 15 september 2010

Het interview

Vicky - Very Vixi én oprichtster van Het Leuvens Stiksel - verscheen vandaag op p. 111 van Weekend Knack. Naast haar een andere creatieve jonge(!) dame en p. 110 was geheel voorzien voor "oerblogster" Mme Zsazsa. Wawawawaaaah! Bloggen is al zo tof als naaien en stikken. Knap gedaan, dames!

Klik op de foto's voor een groter formaat.

Knack, september 2010

Knack, september 2010

sanne (eloleo)