zondag 8 mei 2011

Hip hip hoera!

Ik herinner me het nog als gisteren: Vicky die op haar blog voorzichtig polste of er interesse zou zijn naar een naaiclubje in het Leuvense ... Er kwam massaal veel reactie op : enthousiast tot euforisch, spijt bij diegenen voor wie Leuven te ver af is.

Nu zijn we al een jaartje verder ...

We mogen toch wel zeggen dat het Leuvens Stiksel een succes is. Het duurde niet lang voor het Leuvens Stiksel bijna uit zijn voegen barstte. Na een tijdje werd ook de wachtlijst zo lang, dat het duidelijk werd dat Leuven klaar was voor een tweede naaiclubje: de sToffen Madammen.
Het Stiksel staat garant voor bruisende ideeën, nieuwe vriendschappen, handige tips en een eigen zoekmachine op facebook.

Op dinsdag 3 mei vierden wij in het Leuvens Stiksel onze eerste jubileumeditie.
De naaimachines bleven even aan de kant, we dronken er eentje (of meer) op onszelf en konden aanschuiven aan een heerlijk hapjesbuffet.
We kregen ook bezoek van onze tweede Stikselbaby: Bernard. Welkom kleine man!

Na al dat gesmul werd het tijd om aan het werk te gaan. Een aantal dames zetten zich aan het projectje van de maand: een toilettas. Dankzij onze Kir lagen de tutorials alweer mooi op ons te wachten! Bedankt Kir, voor al dit voorbereidend werk!

Er werd dus weer lekker geknipt, gehaakt, genaaid, gebabbeld, ...

Wij zijn klaar om er nog wat jaartjes bij te doen!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

En zo blij deel te zijn van deze fantastische bende!!

joppe zei

Voel me weer helemaal terplaatse bij het lezen van dit verslagje en het bekijken van de mooie foto's. Kijk al uit naar de volgende maand!

Katja (@Yane) zei

Proficiat met jullie één jarig bestaan!

Unknown zei

Proficiat Leuven!

Nele zei

Lang zullen ze leuven, lang zullen ze leuven, lang zullen ze leuven in de gloria!

eloleo zei

Jeujjjjjj voor ons!!!