donderdag 16 juni 2011

Jurk zonder gewring: patroonHerinneren jullie je nog die ene koude avond in februari? We verzamelden allemaal rond een paar tafels die vol lagen met cadeautjes voor ons Secret Valentine evenement. Helemaal in het midden van die hoop cadeautjes, lag een prachtig rood kleedje. Iedereen keek er met veel bewondering naar. Zo mooi. Zo uniek. Uiteindelijk bleek dat het kleedje bestemd was voor de het dochtertje van Jozefien. Het was van de hand van niemand minder dan Riet. Die avond kreeg Jozefien heel wat jaloerse blikken toegeworpen en volgens mij zat Riet haar mailbox vol met smeekbedes van andere naaiende mama's die net zo een kleedje wilde maken voor hun kleine meid.

De tijd is eindelijk aangebroken waarop je die jaloerse blikken weer mag opbergen en je mag stoppen met Riet te spammen, want het patroontje is er eindelijk!

Riet besloot het patroontje aan Van Katoen te doneren. Voor een kleine bijdrage van 5 euro (die integraal naar Annick For Kenya gaat) krijg je het patroon in pdf-formaat, een werkbeschrijving met foto's en een printversie van die werkbeschrijving zonder foto's in je mailbox. Het patroon gaat van maat 80 tot 98. Een echt peuterkleedje dus. Maar niet getreurd, kleutermama's. Een volwaardig kleuterpatroon volgt later nog! De peutermama's kunnen alvast aan de slag. Kleutermama's moeten nog even afwachten. En alsjeblieft, beperk de jaloerse blikken een beetje. ;)

Dus, aarzel niet! Surf snel naar de Van Katoen webshop en bestel het patroon voor dit speelse peuterkleedje!

Maakte je het kleedje? Zet dan zeker enkele foto's van het resultaat op de Van Katoen Flickr groep!

Geen opmerkingen: