vrijdag 29 oktober 2010

Ritstasjes it is

Zo, de stemming is achter de rug, en het worden ritstasjes!
Mee te brengen: een rits, liefst geen ijzeren exemplaar, twee stofjes: 1 voering en 1 buitenkant, garen en stikmachien.
Dan ga ik geen paspeldemonstratie geven, daar was duidelijk geen publiek voor, maar wel hoe je zelf stempels maakt.
Let wel, ik ga dat tonen, willen jullie dat zelf meedoen, dan breng je best wel je eigen spullen mee, ik heb niet genoeg materiaal voor jullie allemaal.
Mee te brengen indien je dit wil doen: snijder: bij de banier ligt dat bij het spul om lino's te snijden, het wordt ook gutsen genoemd. En dan nog stempelrubber, ook te vinden bij de banier. Kalkpapier zal ik wel meebrengen, daar heb ik nog ruim voldoende van.
Uiteraard mogen jullie ook gewoon kijken he :-)
In verband met de haakbloempjes, dat moet ik nog eens deftig vragen aan Lynn, maar breng gerust uw haakpen en wol/katoendraad mee!

1 opmerking:

Unknown zei

Beste naaiclub Het Leuvens Stiksel, ik ben Brecht Vanhulle, student handelswetenschappen aan de hogeschool Gent. Dit jaar hebben wij, 7 andere studenten en ik, de opdracht gekregen een ondernemingsplan op te bouwen van een of ander project of voorwerp. Bij ons is dit project een soort naaicafé geworden. Aangezien jullie een naaiclub zijn had ik graag wat vragen gesteld rond jullie intresse en mening van het idee en hoe jullie het allemaal zelf regelen in jullie naaiclub. Als jullie mij hier bij willen helpen kunnen jullie gerust mailen naar dit email adres, brecht6@hotmail.com. Dan leg ik het concept wat verder uit en stel ik wat vragen.