woensdag 14 april 2010

This is it (tenminste toch de buitenkant)

Ik passeerde gisteren in Leuven en ik heb een kleine omweg gemaakt om een paar fotootjes te maken van het Sint-Kwintenshuis. Amaai, 't ziet er picobello uit... Nu ben ik hééééél benieuwd naar de binnenkant, maar ik had geen tijd om dat te gaan uitzoeken en ik weet natuurlijk ook niet of ik zomaar zou binnenmogen ...Moest dat nog lukken dan zal ik dat zeker laten weten.

Ik was van zin bij Ikea zo'n blauw karretje te gaan kopen om makkelijk met mijn naaimachine door Leuven te zwalpen, maar ik denk niet dat dit direct zal nodig zijn: het Sint-Kwintenshuis is niet zo ver van de Naamse Poort gelegen en gisteren (en dat was zo rond 19u30) was daar toch ruimschoots parking, voor de deur en in één van de kortbijliggende straten. Alhoewel, zo'n karretje kan je natuurlijk voor nog andere dingen gebruiken ook ;-).

Maar genoeg gezeverd, tijd voor een paar fotootjes (alleen jammer dat die auto daar nu net voor de deur stond)


3 opmerkingen:

Riet (Leven met Liv) zei

Hm, ik ging daar in de buurt naar de zwangerschapsyoga en af en toe moest je toch wel even rondtoeren eer je parking had... Maar er is natuurlijk de betaalparking.
Ik ben hier nog in onderhandeling voor sporadische deelname aan het Stiksel!

Kir zei

@Riet: ik hoop dat je de sporadische onderhandelingen wint, want zo een groeiend buikje is nog leuker om irl te volgen :-). En je beseft toch dat een naaiclubje de buikbewonder kan overladen met cadeautjes;-)

Anoniem zei

Leuk die foto! Tja, ik had ook geen zin om 1001 zalen af te bellen en te bezoeken, dus this is it!
Riet, steeds van harte welkom he!