woensdag 26 mei 2010

nog een weekje

Volgende week is het weer zover, de volgende editie van ons Leuvens stiksel.
Ik hoop jullie allen er weer zo talrijk aan te treffen!
Dan is er enkel nog de vraag wat we gaan maken? Ik had gedacht aan iets dat we makkelijk op 3 uur afkrijgen, misschien een ritstasje? Of hebben jullie een ander idee?
Laat het hier maar weten!

15 opmerkingen:

Mararangi zei

Wat ik al een tijdje wil maken (maar tot nu is het mij nog niet gelukt wegens 'geen tijd') is een (zonnebril)zakje à la 'Miekk's' en een 'taartenzak' à la 'h AN dgemaakt' of ook gezien bij Eloleo (tuto van Mélanie H).
Een ritstasje zie ik ook wel zitten.
Of nog iets anders...
(door één of ander 'manoeuver' heb ik de eerste reactie gewist...)

Kir zei

Ik kan er niet bij zijn, snif snif ...
Ik wil bij deze wel pleiten voor 2 stiksels per maand!

LiLa zei

Ik zit ondertussen al af te tellen ... :-) Voor mij is alles goed, zolang het maar niet te moeilijk is ... Ik ga die dag met Lena haar klasje mee op schoolreis naar Plankendael, dus ik zal niet meer zo fris zijn ... Als ik eraan denk hoe ik me vorig jaar voelde na de schoolreis, gaat het zelfs een hele prestatie zijn om 's avonds nog überhaupt in Leuven te geraken! :-)

Unknown zei

ja, ik kom ook.
ik had al het plan om eloleo haar amsterdamtas eens te maken. (en mij ter plaatse te laten bijstaan daarvoor :-))
er staan ook nog een tweede zonnehoedje, enkele rokjes en bloesjes voor de meisjes, rokjes voor de mama en broeken voor jan en zijn papa op mijn lijstje... teveel voor 1 avond ?
bij deze een oproep: wie heeft een patroon voor een simpele losse mannenbroek ?

eloleo zei

Ik kom ook! Ik kan wel een print meebrengen van een handleiding voor de ritstasjes. Echt niet moeilijk en snel klaar. Ik heb geen patronen voor volwassen mannen.
En wat dan nog? Een verlengdraad, taart, strijkijzer, ... hoe zijn die zaken geregeld?
Is het trouwens mogelijk om eens een mailtje door te sturen naar iedereen die in het Leuvens Stiksel zit, via mail praat dat wat makkelijker dan hier op de blog (of heb dergelijke mail gemist?).

Kir zei

@eloleo en al de rest: ik heb verleden keer een blad gemaakt met alle emailadressen op, maar heb dit nog niet verspreid onder jullie (shame on me).
Ik zal morgenavond een mailtje rondsturen! (beloofd)

Ilse zei

voor wie een ritstasje wil maken is dit misschien een leuke tutorial? met véél foto's: http://noodleheads.blogspot.com/2010/04/gathered-clutch-tutorial.html

Mararangi zei

Ik wil wel een ritstasje maken. Eloleo, kan jij hier dan eens een 'boodschappenlijstje' neerpennen aub of laten weten via mail wat er nodig is ?
Heel waarschijnlijk komt mijn dochter mee, ik denk dat zij iets anders wil doen, dat is toch geen probleem hé...(zij wil graag een ballonrokje maken, ik hoop dat er wel iemand van de stiksters (een beetje) weet hoe dit moet.

Perzik zei

Ok! als er speciaal materiaal meemoet, kan iemand dat al even laten weten voor zondagavond? Dan kan ik alles meenemen naar het kot.

Mie zei

Ik heb dinsdag mijn laatste 'echte' naailes en zal niet komen, maar voor de volgende editie mogen jullie me wel op de hoogte houden!

Kathleen zei

Ik zal er ook zijn, alleen naaimachineloos, want die krijg ik niet mee op de fiets. Hopelijk mag ik even op iemand anders zijn machine werken en anders ga ik er een knipavondje van maken. Er liggen nog genoeg projecten te wachten die eerst eventjes geknipt moeten worden. :)

Anoniem zei

Even laten weten dat ik er niet bij ben.
Bloggen, naaien, tuinieren, alles ligt stil.
Mijn DR House verhaal volgt op mijn blog en als ik hersteld ben vlieg ik er weer in, tegen laat ons zeggen 200 km per uur.

TisteMie zei

Ik zou heel graag aansluiten bij jullie naaiclubje! Kan dat? Waar komen jullie samen?
Leuk initiatief
en btw ik ben van Leuven en heb een blog
groetjes

Unknown zei

Hoi allemaal,

Net zoals TisteMie zou ook ik graag aansluiten bij jullie naaiclubje.
Waar en wanneer komen jullie samen? Is dit 's avonds of overdag?

Groetjes,

Tante Flor

Kir zei

@tante flor
stuur even een mail naar creakir@gmail.com en dan kan ik de praktische zaken mailen