woensdag 2 juni 2010

De tweede editie

Een klein verslagje van ons juni-stiksel!
Er was weer een grote opkomst, geweldig vind ik dat! Onze grotere zaal komt dus goed van pas, en ze is echt 10 keer beter, iedereen had een goed plekje!
Ons Ilse, die vloog er weer direct in met ritstasjes te maken, en om 9 u had ze er al eentje klaar, en net voor we klaar waren, was het tweede ook bijna af! Applausje voor Ilse!!
Luce moet niet onderdoen, die had er ook eentje af, dus we waren echt wel veel productiever deze editie :-)!
Ikzelf ben aan 2 kleedjes bezig geweest, maar wegens vergeten biais, nog niet klaar.
Er werd overheerlijke cake gesnoept, appelsap en koffie gedronken, en we kregen nog eens cadeautjes er bovenop, heel erg merci Eloleo!!
Er werden ook foto's genomen, die volgen nog later!!
Ik hoop van jullie er weer allemaal bij te hebben in juli, ik vind dat we een plezante bende zijn!!

4 opmerkingen:

Mararangi zei

't Was een plezante bedoening, mijn dochter vond het keitof en zal zeker nog meekomen (als werk en andere bezigheden het toelaten). Ik had één probleempje, ik heb zo'n dikke 5 minuten moeten zoeken waar ik mijnen auto achtergelaten had...;-) en ik kom al meer dan 30 jaar in Leuven. Tja, ik heb helemaal geen oriëntatiegevoel, Leen had mij bijna als vermist gaan opgeven... ;-)

kathleen zei

Volgens mij moeten we gewoon het productieve gedeelte aan Ilse overlaten in het vervolg. ;)

Het was inderdaad weer een geslaagde avond en ik kijk al weer uit naar de volgende keer.

ellen zei

Dag iedereen,

Jullie blog en naaiclubje zien er super leuk uit! Jullie kgeven me de kriebels om er ook mee te beginnen.

ik zou dus graag eens een keertje komen meedoen, alleen 1 probleem: toen ik voor de eerste keer mijn naaimachine wou uittesten is die ontploft... en ik krijg die oude machine niet terug aan het werk.

Ik ben nu dus op zoek naar een nieuwe of tweedehandse naaimachine, liefst goedkoop (aangezien ik eerst zeker wil zijn of ik ook zo door de naaimicrobe gebeten ben als jullie :-)).
Kunnen jullie mij tips geven?
Waar kan ik een goedkope/tweedehands naaimachachine kopen?
Als er iemand van jullie iemand kent die haar naaimachine weg doet, mag je me altijd mailen op lens.ellen [at] gmail.com.

Hopelijk tot op de bijeenkomst in juli. Met of zonder naaimachine.

Mamasha zei

Volgende week beginnen wij er in Gent met de 'Ijverige Wijven' ook aan. Tips voor ons? Misschien kunnen we van jullie ervaringen leren. En wie weet organiseren we samen nog wel eens een interprovinciale naaimeeting :-)!