woensdag 5 mei 2010

Bedankt!

Ik wou langs deze gemeenschappelijke weg jullie nog eens allemaal bedanken om langs te komen en er een heel gezellige boel van te maken.
Voor onze volgers zal ik even een verslagje maken:
Ik moest eerst en vooral de sleutel van de zaal gaan halen, maar voor Leuvenkenners, die stad is echt een hel om met de auto te doen, zeker als je dan nog in de verkeerde straat staat, je vinger tussen de deur plet...Ja, zoals u kan lezen, ik had toch wel wat stress :-)!
Gelukkig was ik om 19u braaf in de zaal!
Iedereen kwam netjes op tijd binnen, en natuurlijk heeft het al eventjes geduurd vooraleer we elkaar leerden kennen, maar toch zijn er een aantal braaf beginnen naaien!!
Een applaus voor Ilse die haar eloleo zakje helemaal heeft afgewerkt!
Ik moet eerlijk bekennen dat ik waarschijnlijk het minst productief was van iedereen (bloos) maar ik had het zo gezellig om met iedereen te kletsen :-)!
In ieder geval, zeker voor herhaling vatbaar en ik hoop dat jullie allemaal terug present zijn!!
Nog een extra dankjewel aan Kir voor al haar werk: lijstjes, handleidingen afdrukken... EN haar lekkere chocoladetaart en dan nog heerlijke cakejes van Ilse (honger hebben we ook niet geleden :-))!
Zo girls, ne welgemeende merci!!!
XXX

7 opmerkingen:

Janina Modaal zei

*jaloeoeoeoeoers*

Maar ik ben ook oprecht blij dat het zo tof was hoor!

Kir zei

Vicky, natuurlijk aan jou ook een dikke merci hé, want zonder jou was er helemaal geen clubke!

Riet (Leven met Liv) zei

Woehoe, het gonst van de tevreden klanken. Misschien moet ik volgende keer toch gewoon meedoen. In plaats van mezelf voor te houden dat ik beter eerst ga bevallen en dan pas mag beslissen of het kan of niet. Tot en met augustus kan ik immers nog wel. :-)

Ilse zei

Ik heb vandaag mijn zakje meegenomen naar het werk, met daarin de overschot van de cakejes van gisteren, en ik heb op beide veel goeie commentaar gekregen :-) Merci voor de leuke avond allemaal!

Mararangi zei

Met toch wel een klein hartje in de auto gestapt en naar Leuven gereden, een klein hartje want ik had een vermoeden dat er vooral 'jonge' vrouwen zouden komen...niet dat ik iets tegen jonge vrouwen heb(tuurlijk niet), niet dat ik al zoooooo oud ben, alhoewel... toch wel een heel klein beetje veel ouder ;-)... Maar ik ben blij dat ik doorgebeten heb en volgende keer ga ik toch een poging doen om een beetje te naaien ipv in boekjes te kijken en te babbelen.

En wat de foto's betreft: als er iemand een probleem mee heeft om 'gepubliceerd' te worden, laat het asap weten. (Ik wacht tot het weekend om de foto's op de blog te zetten.)

LiLa zei

Het was inderdaad een heel fijne avond!
Bedankt Vicky en Kir voor de organisatie! Als we nu volgende keer ook nog allemaal aan onze verlengsnoeren denken dan er ook effectief genaaid worden ;-) Maar we moesten eerst toch eens uitgebreid kennismaken hè.
@Inne: leuk dat het hoedje al af is, heb er al aan gedacht en ben blij dat ik nu niet tot juni moet wachten om te horen dat het goed gelukt is :-) (niet dat ik daar aan twijfelde hoor!)

Kathleen zei

Ik vond het ook een zeer geslaagde avond. Er werd niet veel genaaid, maar er waren fijne babbels en kom, kom, tijdens een eerste bijeenkomst is het toch wel leuk om elkaar wat te leren kennen!
Ik kijk al uit naar de volgende keer!